maandag 3 maart 2014

Verkleden op een stokje



Joepie, het is weer dé tijd van het jaar: krokusvakantie! Het is CARNAVAL!!! Alhoewel het hier bij ons thuis altijd wel een beetje carnaval is, gaan we er nu nog eens extra tegenaan. Geen dag gaat voorbij zonder dat er enkele prinsessen, zeemeerminnen, spidermannen of politieagenten de revue zijn gepasseerd.
Ook zonder veel verkleedkledij of accessoires kan je toch een leuke carnavalmiddag beleven: gewoon met wat papier en satéstokjes! En neem er je fototoestel maar bij, dit is het ideale moment om een paar exemplaartjes te bemachtigen om later in te kaderen! Of misschien zelfs een leuk idee als uitnodiging voor een verjaardags- of lentefeestje? 

Maak je eigen verkleedmaskers



Stap1: Teken je eigen ontworpen figuurtjes op stevig papier of gebruik de sjabloontjes onderaan deze blog. 


Stap 2: Knip de figuren uit en werk ze af door er nog wat details aan toe te voegen. Je kan ze ook gaan versieren door er op te kleuren met glitterstiften, of er stickertjes of veertjes op te kleven: maak er iets moois van!



Stap 3: Bevestig de stokjes met plakband  aan de maskertjes en voila! Tijd voor de fotoshoot!




Ik heb er zelf ook nog gemaakt voor prinsessen, ridders en elfen. Eigenlijk kan je in eender welk thema aan de slag, denk maar aan politieagenten, huisdieren, oude meneertjes en mevrouwtjes, dino's, ... noem maar op! Veel plezier!!!








Klik op één van de volgende afbeeldingen, vervolgens op je rechtermuisknop en je kan ze meteen op gekleurd papier gaan afdrukken of ze als sjabloontje gebruiken. Ik ben al benieuwd naar jullie resultaten! 






















Geen opmerkingen:

Een reactie posten