donderdag 27 maart 2014

HaBa

Mijn kinderen (en ik absoluut ook) zijn helemaal verkocht aan de HaBa-gezelschapsspelletjes! Ze hebben een heel uitgebreid assortiment, dus voor ieder kind zeker iets te vinden. Elk spel neemt je helemaal mee in een leuk en vaak sprookjesachtig verhaal. Alles is mooi geillustreerd en vormgegeven. Je kan de spelletjes meestal vinden in de kleinere speelgoedwinkels of op het internet.

Wil je ook graag enkele spelletjes uitproberen? Kijk dan even op de facebookpagina van De Schatkrat. In de verschillende themakoffers kan je steeds een HaBa-spel vinden om helemaal uitgedost als ridder of prinses je in te leven in het originele verhaal. Ik laat je hier al even kennis maken:

Richard Ridderslag


Wil je graag even dapper en beroemd zijn als ridder Ridderslag? Daarvoor moeten jullie als schildknapen de koninklijke opdrachten uitvoeren: jullie moeten namelijk reuzen, draken, heksen en andere gevaren kunnen opsporen! Als het jou lukt om de landschapskaartjes heel slim bij elkaar te leggen en zo de opdracht uit te voeren, kun je uiteindelijk als winnaar zegevieren! Kortom, een avontuurlijk legspel.




Prinses toverfee

Prinses Toverfee en haar vriendinnen maken met de magische toverstaf schitterende tekeningen in de lucht. Maar pas op! Aangelokt door de glinsterende feeënstaf, sluipt de brutale kabouter Smoeshaan rond en steelt stiekem toverplaatjes. Dus moeten alle spelers zich goed concentreren en hun ogen open houden om de toverwedstrijd tegen de brutale kobold te winnen. 




Slot siddersteen

Vandaag moeten de kleine spookjes bewijzen dat ze de slotbewoners met een luid "boe!" aan het schrikken kunnen maken. Steeds mogen er slechts bepaalde bewoners aan het schrikken worden gemaakt. Alleen wie een goed geheugen heeft en de meeste slotbewoners kan onthouden, wordt meesterspook. 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten